Chocolade... van lelijk boontje tot lekker stuk

24 April 2019 20:00 – 23:00
Location: KULAK, Etienne Sabbelaan 53, Kortrijk, Vlaanderen, België
Category: Young

Spreker: Prof. Imogen Foubert

Chocolade, bijna iedereen is er verzot op. Maar weten we ook hoe, wat, waar, waarom ?

Deze lezing start met een stukje geschiedenis, waarna wat cijfers gegeven worden over de huidige productie en het huidige verbruik. Wordt er in België het meeste chocolade gegeten? Het grootste deel van de lezing wordt besteed aan het toegankelijk uitleggen van het productieproces van chocolade. Tot slot wordt getracht een antwoord te geven op de vraag hoe gezond of ongezond het eten van chocolade nu eigenlijk is.

Toegang tot de lezing is gratis voor KVCV-leden, anderen betalen 4 EUR. Na de lezing nodigen we u graag uit voor een receptie in de wandelgangen.

Inschrijven is niet verplicht maar wordt sterk aanbevolen.

Schrijf je in voor deze activiteit.

Calendar

Search