Wenst u een activiteit te laten opnemen in deze lijst? Geef uw activiteit door via dit formulier.

 

Playful Science 14

pl
Categorie
Workshop
Datum
2020-10-24 09:00 - 17:00
Locatie
Online

Voor de 14de editie van zijn wetenschappelijke experimenten festival, nodigt Science on Stage de geïnteresseerden voor een digitaal versie van Playful Science op 24 oktober vanaf 9 uur.

We bieden u een 20-tal presentaties aan, gebracht door wetenschappers die u wellicht al heeft ontmoet in een van onze voorgaande edities. Er zullen onderwerpen zijn over fysica, chemie en biologie.


Teneinde u op de dag zelf toe te laten alle informatie online te raadplegen, en opdat u maximaal kan genieten van alle aangeboden materiaal, is het noodzakelijk dat u zich vooraf inschrijft via volgende link


Deelname is gratis.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_mxQmYw7WX-W0A8ie56OjvLa4LYnuNf-ECXz3Pk2-JwlWNg/viewform


Het e-mailadres dat u opgeeft, wordt gebruikt om u de toelichtende documenten toe te sturen en om u de link te sturen om deel te kunnen nemen. Om te voorkomen dat uw e-mails die essentieel zijn voor de overdracht van informatie worden geblokkeerd, moet u het opgeven van een adres dat aan uw school is gekoppeld, vermijden: de meeste mailings worden geweigerd.


Een hele dag voor een computer zitten is vermoeiend. Daarom wordt het online festival verdeeld in drie sessies van 1h30, waartussen u pauzes kan nemen.


De presentaties bestaan uit video-clips, soms geïntegreerd met een PowerPoint. Dankzij deze aanpak kan u zien hoe de experimenten worden opgezet, welk materiaal wordt gebruikt, u kan de uitvoering van het experiment volgen, de theoretische uitleg en ook hoe dit te integreren in de klaspraktijk.

De meeste presentaties worden ‘live’ becommentarieerd door de auteurs van de presentatie.

U kan ook gebruik maken van een chatoptie om vragen te stellen aan ons team. Deze vragen zullen gegroepeerd worden en doorgegeven aan de auteur van de sessie.

Wanneer u deelneemt, ontvangt u in de loop van de online sessie een formulier waarmee u een aanwezigheidsattest kan aanvragen.

 
 

Alle datums

  • 2020-10-24 09:00 - 17:00

Powered by iCagenda

Meer activiteiten

Bezoek de website van volgende organisaties om hun activiteiten te bekijken:

C2W | Mens & Molecule