Projectpool

Toon je engagement voor de KVCV en teken vrijblijvend in op de KVCV projectpool. Zodra een nieuw KVCV project wordt gelanceerd, word je hiervan vrijblijvend op de hoogte gesteld. Is het project een kolfje naar jouw hand en kan je wat tijd vrijmaken? Laat dan van je horen! Indien niet, geen probleem, het volgende project spreekt je misschien meer aan.

Inschrijven

Om je in te schrijven voor de projectpool, volstaat het om hieronder uw e-mailadres in te geven. U wordt dan opgenomen in de mailinglijst van de Projectpool, en telkens op de hoogte gebracht van nieuwe initiatieven.

 

Lopende projecten

  • Medewerkers voor de wetenschapsquiz gezocht!

    De wetenschapsquiz wordt sedert jaar en dag met stip in de agenda aangeduid door alle wetenschapsliefhebbers. Dit grote evenement georganiseerd door KVCV en ie-net, dat jaarlijks eind november doorgaat in het Mechelse doe-centrum Technopolis, trekt dan ook een groot publiek aan. Dit gebeuren kan echter niet worden gerealiseerd zonder een team van enthousiaste medewerkers. Door de blijvende toenemende interesse in dit event, is KVCV dan ook steeds op zoek naar geëngageerde kandidaat-medewerkers om mee de handen uit de mouwen te steken. Niet alleen op de dag zelf, waar we hulp kunnen gebruiken bij onder andere het jureren, ophalen van de antwoordformulieren en ronddragen van de drank, maar vooral tijdens de maanden ervoor is alle hulp welkom. Maandelijks wordt er vergaderd met een kernteam, waarbij iedereen meedenkt over nieuwe quizvragen of helpt bij het verzinnen van raadsels en puzzels. Daarnaast wordt er ook gezocht naar sponsoring en prijzenmateriaal. Groot of klein, iedere bijdrage is nuttig en nodig voor het welslagen van dit evenement.
    Heb je interesse? Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download de KVCV Android APP

Get it on Google Play

Inloggen

Klik hier voor toegang tot het Chemieplatform (inclusief Elementaire Chemie en Chemie Interactief).

Mens & Molecule