Project Manager

Over deze functie

Er beweegt heel wat in de chemie- en kunststoffensector. Elke dag werkt de sector over landsgrenzen heen aan innovatieve technologieën, producten en processen om ons leven te vergemakkelijken en de transitie naar een duurzame industrie te versnellen. Als speerpuntcluster voor de chemie- en kunststoffensector in Vlaanderen, draagt Catalisti actief bij aan deze innovaties.

Ben ook jij gebeten door innovatie? Werk je graag rond concrete innovatieprojecten en toekomstgerichte businessopportuniteiten? Vind ook jij dat duurzaamheid en competitiviteit hand in hand gaan? Wil jij de Vlaamse industrie via partnerschappen versterken? Solliciteer dan als Project Manager bij Catalisti en geef de duurzame industrie van morgen mee vorm!

Jouw profiel

Je beschikt over een masterdiploma en hebt ervaring in projectmanagement, bij voorkeur in een R&D-omgeving.

Onderzoeks- (PhD) en/of bedrijfservaring rond chemie en kunststoffen is een meerwaarde, net als kennis van open innovatie, economische valorisatie of business development. Ook ervaring met subsidieaanvragen is een plus.

Je wil graag frontrunner zijn, innovatieve technologieën, processen en producten van nabij opvolgen, en baanbrekende innovatieprojecten opvolgen.

Je gelooft in de kracht van samenwerking, werkt graag in teamverband, bouwt snel een netwerk uit, blinkt uit in matchmaking, bent in staat om de noden en wensen van verschillende actoren in rekening te brengen, erkent nuances, en gaat van nature op zoek naar opportuniteiten en oplossingen.

Je spreekt Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels. Je drukt je vlot uit, zowel in persoonlijke gesprekken als in geschreven communicatie.

Je bent organisatorisch sterk, analytisch en resultaatgericht. Planning en structuur liggen je nauw aan het hart.

Je bent vertrouwd met het Microsoft Office-pakket.

Jouw verantwoordelijkheden als Project Manager

Je hebt een gevarieerd takenpakket, waaronder:

 • het opvolgen van lopende Catalisti-projecten in samenwerking met onze Program Managers
 • het doorgronden van de noden van projectpartners en het bieden van oplossingen op maat
 • het faciliteren van samenwerkingen en opmaken van een samenwerkingsovereenkomst met ondersteuning van onze IP-deskundige
 • het identificeren van interessante innovatiekansen in chemie en kunststoffen, en het opzetten van innovatieprojecten in samenwerking met onze Catalisti Program managers
 • het detecteren en communiceren van succesverhalen in samenwerking met onze communicatie collega
 • het bewaken en opvolgen van het overkoepelende Catalisti project portfolio
 • het voeren van een proactief accountmanagement voor onze Catalisti leden waarbij je actief op zoek gaat naar opportuniteiten of oplossingen op maat
 • het bijdragen tot een lerende Catalisti organisatie

Jouw voordelen

Als Project Manager kom je terecht in het hart van het Vlaams innovatielandschap. Je hebt rechtstreeks toegang tot een rijk internationaal netwerk aan professionals in chemie en kunststoffen. Je krijgt de kans om je eigen expertisedomein voortdurend te verdiepen en te verbreden. Zo maken we jou bijvoorbeeld wegwijs in subsidiemechanismen en IP.
Je kan je prima ontplooien dankzij de:

 • open werksfeer in onze dynamische organisatie
 • intensieve samenwerking binnen ons klein en enthousiast team
 • hybride werken (combinatie kantoor- en thuiswerk)

Wat biedt Catalisti jou?

Catalisti biedt jou:

 • contract van onbepaalde duur
 • marktconform loon
 • mooi pakket aan extralegale voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques, …)

Solliciteren? Zo doe je dit:

Een match met jouw profiel? Grijp dan snel jouw kans en stuur CV + een heldere motivatiebrief naar Managing Director Ann Verlinden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je nog vragen, contacteer ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer info.

Heeft u zelf een vacature binnen uw bedrijf aan te kondigen? Bekijk hier de mogelijkheden om vacatures te plaatsen.