Lidmaatschap voor universiteiten en hogescholen

Universiteiten en hogescholen die intekenen voor een KVCV jaarlidmaatschap betalen € 363 (incl. 21% BTW). Intekenen is mogelijk vanuit de ganse instelling, een bepaalde faculteit, een bepaald departement, de bibliotheek van de instelling, ... De instelling krijgt hiervoor volgende zaken in return:

  • 5 exemplaren van ons vakblad Mens & Molecule (MeMo)
  • naamsvermelding zonder logo onder ‘universiteiten en hogescholen’ in de colofon van de KVCV-pagina’s in elk nummer van MeMo (12 nummers per jaargang, oplage van minstens 10000 exemplaren)
  • vermelding van logo en link naar de website van de instelling onder ‘universiteiten en hogescholen’ op de KVCV-website: http://www.kvcv.be/
  • vermelding logo van de instelling onder ‘universiteiten en hogescholen’ in de maandelijkse KVCV-nieuwsbrief naar alle KVCV-leden
  • ongelimiteerd aantal vacatures van de universiteit of hogeschool op de KVCV-website en in de maandelijkse KVCV-nieuwsbrief naar alle KVCV-leden (door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Lidmaatschap voor universiteiten en hogescholen afsluiten

Wenst u Mens & Molecule te kunnen inkijken vooraleer een lidmaatschap af te sluiten? Bekijk een online proefexemplaar of vraag een gratis proefexemplaar per post aan.

Download de KVCV Android APP

Get it on Google Play

Heeft u nog vragen over het afsluiten van een lidmaatschap? Aarzel dan niet om ons te contacteren.