Wenst u een activiteit te laten opnemen in deze lijst? Geef uw activiteit door via dit formulier.

 

Snelle screening bij de poort: sturing van food & feed processing

aoacsectionlogo-lowlands-2
Categorie
Studiedagen
Datum
2021-09-30 09:00 - 17:00
Locatie
Online
Bijlage

Dagelijks worden processen aan- en bijgestuurd op basis van uitslagen van snelle (screenings-)testen. Hoe werken die eigenlijk en wat is waarde van het resultaat? Het symposium is voor allen die betrokken zijn bij de ontwikkeling, het gebruik en de controle van snelle methoden voor toepassing in de productie van levensmiddelen en diervoeders.

Op donderdag 30 september 2021 organiseert AOAC Lowlands het symposium “Snelle screening bij de poort: sturing van food & feed processing”. Tijdens het symposium zullen gerenommeerde sprekers uit België en Nederland verschillende invalshoeken rond het gebruik van snelle screeningstesten toe lichten. Zo zal Dr Stillatus (Belgian Pork Group) uiteenzetten hoe de speekseltest ingezet wordt om het proces te sturen. Dr de Winter (Baseclear) zal de laatste ontwikkelingen bespreken op gebied van aantonen van pathogenen waaronder Listeria monocytogenes. Dr Reybroeck (Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek) zal een overzicht geven over de ontwikkeling en validatie van sneltesten voor de zuivel.

Het symposium is voor allen die betrokken zijn bij de ontwikkeling, het gebruik en de controle van snelle methoden voor toepassing in de productie van levensmiddelen en diervoeders

Doelgroep is een breed publiek van producenten, QA managers, onderzoekers, consultants en consumenten.

 
 

Alle datums

  • 2021-09-30 09:00 - 17:00

Powered by iCagenda

Meer activiteiten

Bezoek de website van volgende organisaties om hun activiteiten te bekijken:

Mens & Molecule