Werkgroep KVCV-Voeding

De werkgroep KVCV-Voeding bestaat momenteel uit 25 werkgroepleden. 

Paul Balduck gewezen bestuurder Foodsteps  
Rudy Calders Provinciaal Instituut voor Hygiëne, Antwerpen senior-voorzitter
Els Daeseleire ILVO-Vlaanderen - Technologie & Voeding, Melle  
Bruno De Meulenaer UGent - Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen, Gent  
Sarah De Saeger UGent - Faculteit Farmaceutische Wetenschappen, Gent  
Hendrik Deelstra emeritus professor Universiteit Antwerpen  
Jurgen Denys BRUCEFO - Gewestelijke Overheidsdienst Brussel

voorzitter,
EuChemS-afgevaardigde

Patrick Dirinck emeritus professor KU Leuven, Laboratorium voor Aromaonderzoek, Gent  
Inge Dirinck

SENSTECH-SENSNET, Gent en Flanders' FOOD, Brussel 

webmaster
Tara Grauwet KU Leuven - Laboratorium voor Levensmiddelentechnologie  
Sigrid Lauryssen Test-Aankoop, Brussel secretaris
Mandy Lekens FASFC-FLVVT, Tervuren  
Daniel Lips Alma - KU Leuven, Heverlee  
Bram Miserez Ciboris, Gent penningmeester
Eveline Notebaert Q-Support bv, Melle ondervoorzitter
Wilfried Ooghe ere-professor Universiteit Gent  
Annick Pollet Cargill Research & Development, Vilvoorde  
Rudy Senten gewezen scheikundige Stad Antwerpen symposiumsecretaris
Monique Steegmans Tiense Suikerraffinaderij nv, Tienen secretaris
Lynn Vanhaecke UGent - Faculteit Diergeneeskunde, Merelbeke  
Joris Van Loco Sciensano, Brussel EuChemS-afgevaardigde