Welkom bij Sectie Proteomics

Deze sectie werd op 8 mei 2003 boven de doopvont gehouden.
Dagelijks bestuur:

Voorzitter: Sebastien Carpentier (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Vice-voorzitter: Dieter Deforce (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Secretaris: Maarten Dhaenens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Penningmeester: Geert Baggerman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Raadsleden: Bart Devreese (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Johan Robben (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Jean-Paul Noben (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Lennart Martens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Ernst de Bruijn ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Kris Laukens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Vrijwilligers die tot de ploeg wensen aan te sluiten, nemen best rechtstreeks contact op met een van de bestuursleden.

Meer informatie over de sectie Proteomics kan u ook terugvinden op de website van The Belgian Proteomics Association.More information about the Proteomics division can also be found on the website of The Belgian Proteomics Association.

Download de KVCV Android APP

Get it on Google Play