Chemie Interactief (3de graad)

Chemie Interactief werd volledig vernieuwd:

  • de inhoud werd aangepast aan de nieuwste leerplannen,
  • de verspreiding ervan werd gemoderniseerd.

De cd-rom verdwijnt namelijk stilaan uit het straatbeeld. In heel wat laptops treffen we zelfs geen cd-reader meer aan. I-pads e.d. winnen stilaan veld. Daarom hebben we beslist om de inhoud van Chemie Interactief online aan te bieden via schoollicenties.

Na aankoop van een licentie krijgt de school (leerkrachten en leerlingen) een heel schooljaar lang toegang tot het domein "Chemie Interactief".

Via deze licentie:

  • kan de leerkracht leerboeken downloaden en kopiëren voor gebruik door de leerlingen. Leerboeken aan kopieerprijzen dus! Het gebruik is toegestaan zolang de schoollicentie loopt. De zes leerboeken zijn:

Anorganische Chemie XL en Organische Chemie XL: deze leerboeken bevatten de zeer uitgebreide leerstof, meer dan voorgeschreven in de leerplannen. Ideaal voor leerlingen die zich voorbereiden voor de chemie-olympiade, de toelatingsproef arts-tandarts of het hoger onderwijs in het algemeen.

Anorganische Chemie en Organische Chemie: deze leerboeken bevatten de leerstof voorgeschreven in de leerplannen van het gemeenschapsonderwijs.

Structuur en eigenschappen van de materie en De chemische reactie: deze leerboeken bevatten de leerstof voorgeschreven in de leerplannen van het katholiek onderwijs.

  • kunnen leerkrachten en leerlingen talrijke audiovisuele elementen (videoclips van praktisch alle experimenten, simulaties, flashanimaties, molecuulmodellen, ...) bekijken.

Voor leerlingen die een tijdje afwezig zijn biedt de schoollicentie uiteraard grote voordelen.

Schoollicentie

Vanaf 1 september t.e.m. 31 augustus van het volgende schooljaar. Bij inschrijving voor 1 september wordt de licentie onmiddellijk van kracht.

Chemie Interactief
€ 45.00 per schooljaar voor scholen met een KVCV-schoollidmaatschap
€ 50.00 per schooljaar voor scholen zonder een KVCV-lidmaatschap

Chemie Interactief + Elementaire Chemie
€ 80.00 per schooljaar voor scholen met een KVCV-schoollidmaatschap
€ 90.00 per schooljaar voor scholen zonder een KVCV-lidmaatschap

Exclusief BTW

Wenst u een schoollicentie? Vul dan onderstaand bestelformulier in. Je krijgt dan onmiddellijk toegang tot het domein Chemie Interactief. De factuur wordt per post toegestuurd.

Inschrijven voor Chemie Interactief kan hier.